3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Crazy Lace

  • 35 kr
Dela

Stora och fina cuddle stones i vackra crazy lace agat

Ursprungsland:

Crazy Lace Agate kallas Laughter Stone, eller "Happy Lace", vilket ger glädje till alla som är i dess närvaro. Det är inte en sten för skydd, utan för stöd och uppmuntran, eftersom det lyfter tankar och främjar optimism.

Den graciösa designen av Crazy Lace Agate, dess slumpmässiga spetsmönster, skapar ett cirkulärt flöde av energi, som stimulerar sinnet och justerar vår attityd till en positiv.

En mängd bandad Kalcedon, Crazy Lace Agate är övervägande vit, med lager av krämiga bruna, svarta och gråa. Vissa kan innehålla lager av gul ockra, guld, scharlakansröd och röd.

Crazy Lace Agate, med sina vridande och vridande band, är elegant och dynamisk. Det främjar mental smidighet, livlighet och variation, och uppmuntrar flexibilitet i tänkande och handling. Den är idealisk för att balansera känslomässig, fysisk och intellektuell energi, och för att harmonisera Yin och Yang, universums positiva och negativa krafter.

Energin i Crazy Lace Agate är cirkulär och flödande. Det hjälper till att övervinna depression och förtvivlan, och höjer och ökar självkänslan. Det är fördelaktigt för självanalys och för att avslöja dolda omständigheter som kan störa välbefinnandet.

Crazy Lace Agate övervinner också negativitet och bitterhet i hjärtat genom att hela ilska, främja kärlek och ge oss modet att börja om. Det är användbart för alla typer av trauma. Det absorberar kvardröjande känslomässig smärta och uppmuntrar oss att se på livets ljusa sida. Crazy Lace Agate främjar nöje och skratt och lindrar spänningar hemma och på arbetsplatsen.

Fysiskt förbättrar Crazy Lace Agate vävnadsmetabolism, elasticitet i blodkärlsväggarna och förhindrar åderbråck. Crazy Lace Agate är till hjälp för hjärtat, och att bära ett hänge mitt på bröstet stärker både hjärtmuskeln och läker känslomässig disharmoni som förhindrar acceptans av kärlek.

Crazy Lace Agate stimulerar, öppnar och läker Solar Plexus Chakra, centrum för vår personliga kraft, och är associerad med Tvillingarnas dualitet.