3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Svart Turmalin Cuddle Stone

  • 35 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Ursprungsland : Brasilien

Storlek: 2cm ca

Varför du ska använda svart turmalin: Svart turmalin är en skyddande sten som är väldigt bra för att hålla negativa vibrationer borta från din aura och utanför ditt kroppsutrymme.
Svarta kristaller ses ofta som skyddande och bära tyngden av auktoritet inom sig.
Detta gör dem inte nödvändigtvis förtryckande eller sjukliga, men det får dem verkligen att sticka ut jämfört med många andra typer av kristaller du kan stöta på.
En svart turmalinkristall är inget undantag!
Svart turmalin är känt för att vara en av de mest effektiva och kraftfulla stenarna som kan läka och skydda dig fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Det är en sten som du aldrig bör vara utan eftersom den kan skydda dig mot olyckor, sjukdomar och allt som ger negativitet. Det kan också hjälpa dig att jorda dig när världen blir överväldigande. Svart turmalin bör alltid vara nära dig så att du alltid kommer att ha god hälsa, lycka, lycka till och optimism.

Information: Svart turmalin är också känd som Schorl-turmalin.
Namnet kommer från en Sri Lankas regional term som kallas "turmali", vilket var ett ord som användes för att referera till gul zirkon. Detta kom till på grund av ett misstag vid märkning av försändelsen, och namnet bara fastnade. 

Svart turmalin har massor av vertikala ränder, fåror och åsar, och det är så här du kommer att känna igen det när det är i sin naturliga form. Turmalin förekommer också i grön, röd, rosa och vattenmelon. Watermelon Tourmaline är vanligtvis en kristall med både gröna och rosa färger i mitten, som ser väldigt ut som en vattenmelon.
Svart turmalin är en pyroelektrisk sten, vilket betyder att den producerar elektricitet när den blir uppvärmd.
Den är också piezoelektrisk, vilket betyder att den också kan lagra elektrisk laddning.
Detta är definitivt en kraftfull sten att ha i din samling. Det ger många fördelar för din hälsa och ditt välbefinnande.
Svart turmalin kan hittas på många platser, inklusive USA, Zimbabwe, Brasilien, Australien, Sri Lanka, Pakistan och Afrika.

Svart turmalin är en mörkfärgad varietet av mineralet turmalin som är känd för sina unika egenskaper. Denna handsten är vanligtvis svart eller mörkgrå i färg och är mycket eftertraktad inom smyckesbranschen. Men svart turmalin har också många andra användningsområden på grund av sina terapeutiska egenskaper.

En av de mest uppskattade egenskaperna hos svart turmalin är dess förmåga att skydda mot negativ energi. Det sägs att svart turmalin kan absorbera och neutralisera negativ energi från omgivningen, vilket gör det till en populär sten för personer som känner sig känsliga eller utsatta. Denna sten kan hjälpa till att skapa en känsla av trygghet och lugn.

Svart turmalin är också känd för sina fördelaktiga effekter på hälsan. Det sägs att svart turmalin kan hjälpa till att förbättra immunförsvaret, öka energinivån och lindra smärta. Denna sten kan också hjälpa till att förbättra sömnkvaliteten och minska ångest.

Svart turmalin är också en populär sten för personer som är intresserade av spiritualitet och meditation. Denna sten sägs kunna hjälpa till att förbättra koncentrationen och klärka tankarna. Det kan också hjälpa till att öka intuitionen och förbättra kontakten med det spirituella.

Svart turmalin är en mångsidig och kraftfull sten med många fördelaktiga egenskaper. Det är en bra val för personer som söker skydd mot negativ energi, förbättrad hälsa och en känsla av lugn och trygghet. Denna sten kan köpas i olika former som smycken, stenar eller pyramidsmycken.


Zebradorit Cuddle stone

Oops… här var det slut

Opalit XL

65 kr 50 kr