3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Liberit ~ Que Sera

  • 45 kr
Dela

Ursprungsland: Brasilien 

Storlek: 3cm ca

Kraft och fördelar med Que Sera Stone: Que Sera crystal tar bort behovet av stress och kaos i ditt liv och placerar dig just nu för att njuta av de saker du vill göra. Ungefär som låten Que Sera Sera, som översätts till "What will be will be", hjälper den här stenen dig att upptäcka och lita på vad som kommer att bli i framtiden. Detta är en fantastisk sten för att lugna stress kring framtiden som hjälper dig att känna dig tillfreds.

Andligt och känslomässigt inflytande: Que Sera har en positiv och upplyftande energi som kommer att lyfta dig när du känner dig nere. Det kommer också att hjälpa dig att lugna dig när du är stressad eller arg.
Det är som att vara ansluten till en annan strömkälla som ger dig mer energi när du behöver det.
Bra för ångest och nervositet, och lugnar dina nerver. Que Sera crystal kan förbättra ditt fokus, din lycka och ditt välbefinnande.
Que-Sera crystal ger dig möjlighet att säga nej och tar bort tendensen att ge efter för andra. Que Sera crystal tar bort stress och ångest från ditt liv och placerar dig just nu för att njuta av de saker du vill göra.

Den fysiska anslutningen: Que Sera-sten sägs vara bra att använda tillsammans med kinesiologi. Det anses vara bra för att öka energin och hjälpa till med symtom på binjureutmattning som gör att du känner dig utmattad och trött.
Det är också tänkt att släppa blockeringar från meridianer och balansera kroppens energibanor. Det sägs vara bra för cellföryngring.

Chakran kopplade till Que Sera Stone: Solar Plexus Chakra.

Astrologiska tecken: Oxen.

Hittade platser och historik: Brasilien.
Melody, författaren till Love is In The Earth, en kristallbok som heter kristallen Que Sera. Q är för kvartsen i kristallen och UE för vågformig utsläckning, vilket är hur ljuset lyser på denna kristall. 

Även för Doris Day-låten, Que Sera Sera eftersom den relaterar till kristallens energi.

Sällsynthet, värde och variationer: Que Sera crystal är en blandad sten som innehåller kvarts, kalcit, järnoxid, kaolinit, magnetit, leucozen och klinozoisit. Det är en sten med många olika färger på grund av de olika kristallerna i den.
De unika färgerna i denna jordnära kristall kombinerar de olika energierna av kvarts, kalcit, kaolinit och fältspat.

Hur man använder Que Sera Stone: Placera denna kristall på dina elektroniska enheter för att minska elektromagnetisk energi. Det kan hjälpa dig när du arbetar för att läka från fobier och rädslor. Använd Que Sera-kristall på Solar Plexus-området om du vill återställa din inre kraft. Meditera med denna sten för insikter om framtiden, dina mål och drömmar. Håll Que Sera-kristallen i din hand för att återställa dina mentala, psykiska och andliga behov.