3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Bumble Bee, Klot

  • 995 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Underbart klot. Vem älskar inte fantastiska bumble bee?

Ursprungsland: Indonesien 

Vikt: 342g

Storlek: 6,4cm

Varför du ska använda bumble bee jaspis:

Bumble Bee Jasper är värd för ett brett utbud av positiva energier som kan användas av dig för att bättre förbättra din vardag. Att ha den här stenen i din ägo kommer att göra det möjligt för dig att välja ut de bästa möjligheterna för dig själv och din familj. Bumble Bee Jasper kommer också att göra det möjligt för dig att bli mycket mer mottaglig för förändringar och nya omgivningar.
Detta kommer att hjälpa dig att bryta dig bort från din komfortzon och utforska vägar som du tidigare inte skulle ha och du vet aldrig, en av dessa vägar kan bara förändra ditt liv!
Om du har upptäckt att du blivit ett offer för ovanliga omständigheter kan du använda den här stenen för att rätta till alla sådana situationer.
Du kommer att ha modet att möta andra människor och berätta om din sida av historien och med hjälp av Bumble Bee Jasper kommer du snart att bli rensad från alla tvivel.
Bumble Bee Jasper kan också hjälpa till att ge dig en egoboost och hjälpa till att framhäva din individualitet så att du kan börja se dig själv i ett helt annat ljus.
Om du är någon som lider av konstant depression så kan denna sten definitivt hjälpa till att avvärja en del av denna depression och ersätta den med positivitet. Bumble Bee Jasper kommer också att göra det möjligt för dig att inse att du är ensam herre över ditt eget öde och att det bara är du som kan kontrollera vad som händer med ditt liv.
Denna insikt kommer att hjälpa dig mycket i ditt liv eftersom du sedan kommer att börja analysera varje beslut du måste fatta.
Du kan också använda Bumble Bee Jasper för att bli mycket mer energisk under dagen så att du kan hantera alla dina uppgifter med större lätthet. Bumble Bee Jasper kan också ge dig förmågan att tänka på fötterna och fatta snabba beslut.
Det kan också bidra till att göra dig till en lagspelare och det kan öka dina organisatoriska färdigheter så att du kan skapa och genomföra planer framgångsrikt för dig själv och ditt team.
Bumble Bee Jasper är också extremt användbar när du vill manifestera vissa idéer från din fantasi till verklighet. Energierna i denna sten kommer att göra dig medveten om de bästa alternativen du kan ta och du skulle kunna skapa färdplanen som kommer att leda till din framgång med stor lätthet. Du kan också använda Bumble Bee Jasper för att bli mycket mer instinktiv, detta gör att du kan fatta snabba beslut utan att vara rädd för att fatta fel.

Information

Bumble Bee Jasper är en av de mest ovanliga och vackraste stenarna du kan hitta i vår värld.
En mycket unik sten som är svår att få tag på, Bumble Bee Jasper är en metafysisk sten med stora dolda krafter och potential. 

Den har fått sitt namn tack vare det lockande mönstret som finns på den, detta mönster är identiskt med mönstret som kan hittas på humlor. Bumble Bee Jaspis har sitt ursprung bara i vulkanerna i Australien och Indonesien och är en mycket unik och svår att hitta.
Det bildas av vulkaniskt material och en kombination av olika sedimentära bergarter, vilket är annorlunda än de flesta Jaspis, och därför anser vissa att det är en Agat snarare än Jaspis.
Stenen visar mycket intrikata mönster samt fantastiska gula/orange nyanser på kroppen.
Bumble Bee Jasper anses vara den naturliga födelsestenen för alla som är födda under början av sommaren och den gula färgen för med sig löftet om en fantastisk första början och hög optimism