3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rosenkvarts med asterism, Klot

  • 595 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Rosenkvartsklot i mycket bra kvalite. Asterism och RAINBOWS

Ursprungsland: Madagaskar 

Vikt: 192g

Storlek: 5cm 

Asterism innebär att kristallen naturligt har bildat en stjärna i stenen som kan skymtas i rätt ljus. Specifika inneslutningar har bildats i stenen så en stjärna dyker upp genom reflektionen av ljus som sprider sig över kristallen. Det är en mycket sällsynt och eftertraktad version av denna kristall som också har en högre kvalitet.

Observera att stjärnan bara kan ses i rätt ljus och vinkel, vilket gör det svårt att hitta på stenen i vissa fall. *Handstenar med asterism kommer att ha fler lysande linjer över stenen än en hel stjärna.

Betydelse & egenskaper

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek och bär varma och lugnande energier samt sprider positiva budskap till bäraren. Även om Rosenkvarts är en mycket harmonisk sten, har den en hög frekvens som underlättar kontakten med den högre sfären och kan hjälpa till i din andliga utveckling.

Rosenkvarts hjälper dig som användare att förlika och förlåta både dig själv och andra i din närhet. Den stöder dig i att bearbeta och läka hjärtesorg och känslomässiga sår genom kärlek och förståelse. Denna kristall stärker nuvarande relationer, öppnar dig för att vara mottaglig för nya relationer och hjälper dig att se kärleken som finns runt omkring dig.

Genom att aktivera hjärtchakrat hjälper rosenkvarts dig att attrahera kärlek, stärka kärlek som redan finns i ditt liv, och hjälper dig samtidigt att förmedla kärleken inom dig och sprida den till dina medmänniskor.