3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Druvagat, Kluster

  • 35 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Söta kluster i druvagat

Ursprungsland:

Vikt: 3-4g

Druvagat bär på ljuva, lugnande, avstressande och positiva egenskaper som sägs kunna hjälpa dig som användaren att tyda drömmar och stärka intuitioner. Den kan stötta dig vid beslut, hjälpa dig att blicka inåt och öppna upp dina sinnen för en klarare syn. Druv Agat sprider lugn och harmoni hos dig som bärare och bidrar till en känsla av möjligheter. Många anser att denna sten är en problemlösare genom att den hjälper dig att se det som är viktigt och vad just du bör fokusera på. Denna sten kan försvara användaren vid inre negativa tankar och rädslor, samtidigt som den skänker stöd som kan vara mycket användbart vid känslomässiga sår och tuffa perioder i livet.

Druvagat är en starkt andlig sten som vibrerar på den högre frekvensen och underlättar kontakten med änglar. Denna sten påstås vara en mycket bra sten att använda sig av speciellt i början av sin spirituella resa då den kan erbjuda andlig vägledning, stärka ditt andliga uppvaknande och guida dig inom din spirituella utveckling samtidigt som den hela tiden skyddar dig mot oönskade energier. Druvagaten är mycket användbar och ger bästa effekt vid meditation.

Druvagat verkar på både tredje ögat och kronchakrat vilket aktiverar den andliga förmågan och förståelsen för sitt eget inre.