3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Breccia Jaspis

  • 35 kr
Dela

Mönstret på dessa är så vackra. 

Ursprungslande

Brecciated Jaspis kan komma i vilken färg eller kombination av färger som helst. Brecciated betyder att "bryta ner till kantiga fragment", så vilken Jaspis som helst med massor av taggiga fläckar och inneslutningar kan använda detta namn. Medan idag alla fläckiga fläckar eller ogenomskinliga kalcedoner kan kallas en "jaspis" i marknadsföringssyfte, är Brecciated Jaspers "äkta jaspis". Detta gör det till ett idealiskt val för alla healingsritualer som behöver Jaspers styrka och närande energi. Det är en underbar sten för familjer som erbjuder oss villkorslös kärlek och skydd. Det skulle också vara bra för en känslomässigt intelligent ledare som strävar efter att få fram det bästa i sig själv och sitt team.

Andliga helande egenskaper
Brecciated Jasper är en dynamisk sten som förenar mod och styrka med kärlek och mildhet. Dess energi är som en älskad fars, beskyddande och uppfostrande mot sina barn. Det kan hjälpa oss att känna oss tillräckligt trygga och trygga i vårt fysiska jag så att vi mer fullständigt vågar utforska vårt andliga jag. Breccierad Jaspis, precis som andra röda Jaspis, kan användas för att aktivera Kundalini-energin, vilket i sin tur kan utlösa en kraftfull andlig 

Emotionella helande egenskaper
Brecciated Jasper erbjuder stöd under stressiga perioder och påminner oss om att hjälpa varandra. Det inspirerar oss också att vara modiga och ha viljan att uppnå våra mål. Breccierad Jasper kan också användas för att läka missriktade känslor av skam och skuld kring sexuella problem eller sexuella övergrepp. Det påminner oss om att sexuell energi är en kreativ kraft, en som kan och bör vara glädjefylld.

Mentala läkande egenskaper
Brecciated Jasper uppmuntrar oss att vara ärliga och att leva hederligt. Genom att inspirera oss att vara modiga, hjälper det oss att vidta åtgärder för att inte bara ta itu med obehagliga uppgifter och för att förverkliga våra drömmar. Brecciated Jasper stimulerar kreativiteten och är en underbar sten för artister som vill göra sin passion till en karriär.

Fysiska läkande egenskaper
Breccierad Jaspis tros stimulera inre blodflöde och lindra yttre blödning. Det används ofta för att behandla könsorganen och för att stabilisera graviditeten. Breccierad Jasper sägs också vara användbar för att återfå fysisk styrka efter en sjukdom. Kroppsbyggare har använt Brecciated Jasper för att hjälpa till att öka muskelmassan under perioder av intensiv träning.