3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Blå Kyanit Trumlad Cabochon

  • 45 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Fantastisk Kyanit. Där är regnbågar och dom glänser i så vackra blå färger. 

Chakra: Samtliga. Mest kraftfull med hals- hjärta och 3e ögat

Kvalité: AAA 

Ursprungsland: Indien

Storlek: 1-2cm

Varför du ska använda kyanit: Kyanit är en kraftfull meditationssten och kan hjälpa till med astrala resor, återkallande av tidigare liv och att nå högre plan.
Den har starka metafysiska egenskaper som gör den till ett utmärkt val för att utveckla intuition och psykiska förmågor. Det är den ultimata "mind over matter" Blue Gemstone.
Det förbättrar kommunikationen och mental klarhet genom att avleda oönskade tankar. Kyanit är en populär kristall bland energiläkare eftersom den lugnar och balanserar nervsystemet.
Denna sten hjälper till med röstigenkänning, uttryck/självuttryck och kontakt med andliga guider. Det kan hjälpa dig att förstå varför det finns luckor i ditt livssyfte eller saknade delar av livspusslet.
Det hjälper dig att hitta dessa saknade bitar och lära dig hur de passar in i din själsresa. Kyanite sägs också hjälpa dig att manifestera nya möjligheter, idéer och möjligheter genom handling. Även känd som "Blue Sapphire", kan Kyanite hittas i överflöd runt om i världen. Denna sten används ofta som ett alternativ till Lapis Lazuli eftersom den är mer prisvärd

Information