3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (GÀller ej live box)

Brun Zebra Jaspis - Choklad Jaspis

  • 20 kr
Dela

Denna underbart vackra sten ser ut som en chokladbit med nougatđŸ€© Obs! Ät inte den. Kan bli hĂ„rd i magen

Ursprungsland: 

Andlig anvĂ€ndning: Brun zebrajaspis förenar himlen över dig med jorden under dig. Denna jaspis förbĂ€ttrar ytterligare ett grundat, andligt liv, och hĂ„ller ens fokus pĂ„ praktiska vĂ€gar snarare Ă€n pĂ„ ouppnĂ„eliga ideal. Den Ă€r ocksĂ„ anvĂ€ndbar för shamansk resa eller för att komma i kontakt med ditt djurtotem. 

Mental anvĂ€ndning: denna sten Ă€r fördelaktig för en författare som undviker processen att skriva. Med den hĂ€r stenen i handen Ă€r du mer benĂ€gen att sĂ€tta dig ner och "sĂ€tta penna pĂ„ papper." 

KÀnslomÀssiga anvÀndningsomrÄden: Àr en utmÀrkt sten att ha till hands om du vill kÀnna dig trygg. Fysisk anvÀndning: ger dig den fysiska uthÄllighet du behöver för att hÄlla dig fokuserad pÄ det som behöver göras samtidigt som du behÄller motivationen att göra det. Det Àr en bra sten att ha till hands om man lÀtt blir distraherad. Det hjÀlper dig att koncentrera dig pÄ vad du behöver göra just nu snarare Àn pÄ alla andra saker som du behöver göra senare.

Gudomlig vÀgledning: Ser du allt som antingen svart eller vitt? Finns det inget mellanting för dig? Det Àr viktigt att tydligt definiera vissa saker i ditt liv samtidigt som du förblir öppen för de olika nyanserna av grÄtt - med andra ord, leta efter den gemensamma grunden och den unika "mellan"-synpunkten.