3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rosa Mossagat

  • 30 kr
Dela

Ursprungsland: Sydafrika 

Storlek: 3-4cm

Skulle du kunna använda lite mer kärlek och självacceptans? 

Om så är fallet, är denna rosa mossagat något för dig. Rosa mossagat är skonsam och avger en mjuk, öm och kärleksfull vibration. Denna sten är som din favoritblankie i kristallform.
Rosa mossagat resonerar med hjärtchakrat och hjälper till att balansera positiv och negativ energi. Det är jordande och lugnande, vilket leder dig till djup självkärlek och egenvård.

Den djupare magin i rosa mossagat: 

Rosa mossagat är en vacker sten som hjälper dig att läka och släppa känslomässiga trauman. Den håller din hand och uppmanar dig försiktigt att släppa alla situationer som gör dig arg eller sårar, vilket öppnar dig för förlåtelse. Rosa mossagat hjälper också till att läka eventuella obalanser mellan förälder och barn, vilket främjar kärlek och acceptans. Det lugnar inre spänningar och hjälper dig att hålla fokus, koncentrera dig och uttrycka din sanning.

Tumlade stenar är bekväm magi – kraftfull nog att behålla din stens egenskaper, men ändå tillräckligt liten för att hålla den nära utan att känna sig tyngd. Håll en av dessa bitar i din bh eller ficka eller håll under meditation för att påminna dig om att du är älskad, omhuldad och perfekt som du är. Hur du än väljer att arbeta med din, må den tjäna dig väl.