3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Howlit Trumlad

  • 15 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Howlit är en unik och eftertraktad sten för dess många egenskaper. Den är känd för att hjälpa till att minska stress och oro, samt att öka känslor av lugn och harmoni. Den kan också hjälpa till att förbättra koncentrationen och minnet. Howlit är också känd för att vara en stark kärlekssten, och kan hjälpa till att öka kärlek och förståelse i relationer.

Howlit är också känd för att ha starka helande egenskaper, och kan hjälpa till att balansera chakrorna och lindra smärta. Den kan också hjälpa till att stärka immunförsvaret och förbättra hjärt- och lungfunktionen.

Förutom dessa terapeutiska fördelar, är Howlit också mycket vacker och kan lägga till en elegant touch till vilken smycke eller heminredning som helst. Den finns i en mängd olika nyanser, från vitt till grått och svart, och kan vara transparent eller opak.

Howlit är en vanlig sten i smycken som halsband, armband, örhängen och ringar. Det är också mycket populärt som en sten för inredning, såsom som dekorativa föremål och skulpturer.

Så om du letar efter en sten med många fördelar, både terapeutiska och estetiska, är Howlit ett utmärkt val. Köp din Howlit från en pålitlig källa för att vara säker på att få en äkta och kvalitativ sten.