3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

New Jade Trumlad

  • 25 kr
Dela

Ursprung: Brasilien

Egenskaper: New jade är också känd som Serpentine, det hjälper till att lugna den känslomässiga kroppen, släppa rädsla för förändringar och svårigheter och hjälpa oss att se på framtiden med en positiv syn. Den innehåller jordens historia, sagodomerna och planeten Devic. Det hjälper oss att ansluta till naturens hjärta och sinne. Det antas hjälpa till att reglera cellulär regenerering och fylla på energi. Det har traditionellt använts för Kundalini -aktivering och rensning av blockerade energicentra.

Affirmation: Jag förbinder mig att manifestera den gudomliga potential som finns i cellerna i min fysiska kropp och vibrationsmönstret i min energikropp, och jag erbjuder min tjänst för läkning och utveckling av jorden.

Information: Serpentine, även känd som New Jade, har sitt namn från det latinska ordet serpentis som betyder orm som hänvisar till likheten som dessa gröna stenar har för ormskinn. Denna sten användes av romarna för att skydda dem från trolldom och tros skydda mot parasiter, ormbett, gift och gift.