3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Orange Kalcit

  • 35 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Helt underbar orange kalcit. 

Ursprungsland: Brasilien 

Storlek 3-4cm

Varför du ska använda orange kalcit i vardagen:  Orange kalcit är en kraftfull energiförstärkare
Det kommer att förstärka alla gåvor du har och eliminera all förorening som finns i din kropp.

Det kommer att öka flödet av positiva energier i din kropp så att de negativa energierna kommer att skingras. Det kommer också att göra detsamma med utrymmet du bor i, de saker du använder och de människor du umgås med.
Den här stenen hjälper dig att bli av med gamla mönster, beteenden och sätt att tänka. 

Det kommer att få dig att inse att allt förändras allt eftersom tiden går. Och med varje förändring kommer vissa övertygelser och praxis inte längre att vara relevanta.
Orange Kalcit hjälper dig att komma överens med dessa förändringar.
Den här stenen visar dig hur du kan skapa plats för nya sätt att leva, fräscha idéer och andra inspirationskällor. 

Du kommer att upptäcka en djupare mening för dina upplevelser och för alla händelser som händer i ditt liv, vare sig de är planerade eller oplanerade.
Orange Calcite kommer att få fart på din energi så att du kan hitta på något nytt, annorlunda och innovativt.

Orange Calcite är en utmärkt sten för att skapa emotionell intelligens. Det kommer att koppla ihop ditt huvud och ditt hjärta så att du kan använda din egen visdom och urskiljningsförmåga för att uppnå de bästa känslomässiga resultaten för alla berörda.

Det kan hjälpa till att balansera dina manliga och kvinnliga energier så att du närmar dig dina sexuella möten på ett kraftfullt och självsäkert sätt. Det hjälper till att lösa onödig skuld eller skam och föra in nya känslor, så att du kan njuta av din kropps naturliga nöjen.
Orange Calcite har en balanserande effekt på känslorna och hjälper till att skingra rädsla, ångest och depression. Det löser problem och maximerar potentialen.


Orange
 kalcit är en ädelsten som har en unik och lysande orange färg som skapar en känsla av förnyelse och hopp. Orange kalcit är också känd som en sten som förbättrar kommunikationen och hjälper användaren att uttrycka sina känslor och åsikter.Orange kalcit har kraftfulla energi som är utformad för att stärka självkänslan och öka självförtroendet. Det kan också hjälpa till att uppmuntra kreativitet och koncentration, vilket är bra för att hantera stress. Orange kalcit hjälper även till att öka känslan av glädje och välbefinnande.Orange kalcit är utmärkt för att bära som smycke eller bara ha den nära kroppen för att dra nytta av dess kraftfulla energi. Det är också den perfekta presenten till någon som du vill hjälpa att få balans i livet. Orange kalcit är inte bara vacker, det är också ett utmärkt verktyg för att förbättra ditt välbefinnande och hjälpa dig att kommunicera din sanning.