3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Orkide Kalcit

  • 25 kr
Dela

Chakra: Navel och solar plexus

Ursprungsland: Brasilien 

Affirmation: Jag omfamnar förändring. Jag skapar min egen verklighet. Min energi är balanserad. Min fysiska struktur är stark. Min fantasi är aktiv. Jag har fantastiska idéer och kreativa idéer som jag lätt förverkligar. Jag litar på dagens avslappnade flöde.

Andliga användningsområden: Orkidékalcit är en bra sten att använda när man gör shamanskt researbete. Det är en mild guide till den emotionella kroppens inre funktion genom andliga medel. Håll den här stenen i närheten för att förbättra kvaliteten på återfödelse, Reiki, emotionell frihetsteknik (EFT), Integrated Energy Therapy® (IET) och andra andligt anpassade läkningsmetoder.

Mental användning: Orkidékalcit lockar dig att använda din kreativitet, vilket uppmuntrar till handling och lek och främjar ett bördigt liv. När du är fruktbar med idéer, kommer den orange vibrationen att katapultera dig till att vidta de åtgärder som krävs för att förverkliga dina idéer. 

Emotionell användning: Orkidékalcit hjälper dig att bearbeta känslor som har lagrats i ditt medvetande under lång tid. Den milda orange vibrationen av kalcit hjälper dig att släppa fastnade känslor med en försiktig knuff. Detta är den perfekta stenen för att installera positiva tankeformer, eller mental energi, i den känslomässiga kroppen omedelbart efter en känslomässig frigörelse. Använd denna sten för att öka din självkänsla. Det är särskilt användbart när du lär dig att sätta gränser för andra. Denna sten är bra för självvårdande. 

Fysiska användningsområden: Orkidékalcit stödjer de positiva effekterna av ryggmärgsjusteringar och är den perfekta stenen för kiropraktorer och kroppsarbetare, både för egenvård och för att veta hur man bäst betjänar sina kunder. Denna sten hjälper också till att lindra värk och smärta av artrit och muskelspänningar.
Det är också en fertilitetssten. Det är fördelaktigt för positivt tänkande samtidigt som man förbereder sig för medveten befruktning. Använd den för att stödja ditt reproduktionssystem, tjocktarmen, njurarna, urinblåsan och bröstkörtlarna. 

Gudomlig vägledning: Upplever du stora förändringar i ditt liv som utmanar ditt känslomässiga tillstånd? Lita på förändringsprocessen och erkänn och hedra dina känslor. Ta dig tid att balansera din fysiska, mentala, känslomässiga och andliga energi. Var särskilt uppmärksam på hälsan hos dina nerver, skelett och muskler.