3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Regnbågsmånsten

  • 45 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Ursprungsland: Indien 

Storlek: 3-4cm


Regnbågsmånsten är en unik och vacker sten som fångar allas uppmärksamhet. Denna sten är känd för att innehålla en mängd olika färger, inklusive rött, orange, gult, grönt, blått, lila och rosa. Dessa färger är ett resultat av ljusreflektioner från kristallstrukturen i stenen.

Regnbågsmånsten är inte bara vacker att titta på, den är också känd för att ha många positiva energier och fördelar. Den sägs ha en lugnande och balanserande effekt på kroppen och själen, och hjälper till att skapa en känsla av harmoni och fred. Den kan också hjälpa till att förbättra kommunikation och kreativitet.

Regnbågsmånsten är en utmärkt present till någon du tycker om eller till dig själv. Det kan bäras som smycke eller placeras i hemmet som en dekoration. Det finns många olika sätt att visa upp denna vackra sten, och det är en vacker minne som kan skänka glädje under många år.

Så om du letar efter en unik och vacker sten som har många positiva energier och fördelar, tänk på att välja en regnbågsmånsten. För att hitta den perfekta stenen för dig, se vårt utbud av regnbågsmånsten smycken och dekorationer. Våra produkter är av högsta kvalitet och kan levereras till dig snabbt och enkelt. Så vänta inte längre, köp din regnbågsmånsten idag!