3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rosa Mangano

  • 25 kr
Dela

Underbara hjärtan i rosa mangano kalcit 

Ursprungsland: Pakistan 

Varför du ska använda mangano: 

Rosa Mangano är en sten som ger dig lugn och ro. Det kommer att ge dig energier av lugn och välbefinnande.
Denna sten kommer att förstärka energiflödet från kronchakrat hela vägen ner till hjärtchakrat. 

Rosa Mangano hjälper dig att locka till dig nya möjligheter som kommer att lära dig om Universal Love.
Det kommer också att hjälpa kuratorer och healers att skapa en stark och energisk kontakt med en patient, vilket gör att de helande energierna från rosa mangano kan resa till rätt plats på patientens kropp. Denna sten kommer att vara väldigt lugnande när du håller den i dina händer under energiarbete eller meditation. Det kommer att öka din självkänsla och ditt självförtroende. Det kommer också att förstärka din känsla av medkänsla mot andra.
Denna sten är fördelaktig för dem som lider av någon typ av känslomässigt trauma, inklusive förlust av en älskad, ett otäckt uppbrott eller fysisk och känslomässig misshandel. Om du har en tendens att undertrycka dina känslor, arbeta med energierna från rosa mangano kommer att utrota de djupt rotade orsakerna så att du kan känna igen och släppa dem. Rosa mangano kommer också att rensa dina energikanaler och förbättra energiflödet mellan dina chakran.
Denna sten kommer att se till att ditt känslocentrum är klart, och att eventuella stillastående energier är aktiva och flödar igen.
Det hjälper dig att göra nya erfarenheter och släppa allt som inte längre fungerar för dig.
Rosa mangano är en sten som förknippas med änglarna. Det är en läkande sten som har en mild men kraftfull energi.
Denna sten har också förmågan att förstora sina energier och hjälpa till att lugna och rensa den fysiska och känslomässiga kroppen. Den hjälper dig att släppa taget om dina djupt hållna känslomässiga övertygelser och mönster. Denna sten kommer att stödja dig genom att koppla dig till kärlekens energi och ge dig en känsla av helhet och fullständighet.
Det är en lugnande och lugnande sten som också kommer att fylla ditt hjärta med självkärlek och universell kärlek. Det kommer att erbjuda dig hopp och frälsning, och det kommer att fylla dig med goda känslor som får dig att se fram emot framtiden. Rosa mangano är också en fantastisk sten för astrala resor och kanalisering. Det hjälper dig att studera och behålla den information du lärt dig.