3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Arfvedsonit med Granat

  • 45 kr
Dela

Vackra arfvedsonit med granat. Glimmar i blått

Ursprungsland:

Nå efter stjärnorna med fötterna stadigt med denna Arfvedsonite med granat. Denna stenkombination är en alkemi av styrka, nåd och stor manifestation. Arfvedsonite är en kraftfull manifestationspärla och med granat blir denna bit mer potent. Granat ger skydd, lugnande och skonsam jordning. Det drar din själ tillbaka till centrum och hjälper dig att övervinna alla utmaningar med lätthet. Arbeta med denna sten för att förverkliga dina drömmar.

Arfvedsonite är en av mina favoritstenar för manifestation eftersom det underlättar ankomsten av dina önskningar. Det förväxlas ofta med nuummit eller astrofyllit, men gör inga misstag, denna pärla har en kraftfull magi som uteslutande är dess egen. Du kommer att känna arfvedsonit genom sina blå blixtar – folk förväxlar det också med astrofyllit som har brons/guldfärgade blixtar. Det bryts vanligtvis tillsammans med sugilit och mangan, så förutom dess manifestationsegenskaper är det också en gudomlig helare. Arfvedsonite aktiverar rot- och tredje ögats chakra, lindrar stress, rensar sinnet, centrerar tankar, underlättar kreativ visualisering och är en pärla av attraktion. Det hjälper dig också att omdirigera dina handlingar för högsta produktivitet. 

Granat är en lugnande, balanserande och stabiliserande rotchakrapärla som centrerar dig. Den är perfekt för jordning efter andlig resa – bara en beröring kommer att jorda dig. Granat är ett kraftfullt ankare till jordens ande. Det hjälper dig att integrera Andens visdom för att övervinna utmaningar med lätthet, styrka och nåd. Granat är också en underbar allierad för att jorda dina drömmar och manifestera dina önskningar. Denna resenärs sten betraktades en gång som en kraftfull talisman av skydd och bars av forntida tiders upptäckare och äventyrssökande. Granat uppmuntrar engagemang - i kärlek, i tjänst, mot dig själv och andra. Det gnistor också romantik, kärlek och passion.


Smithsonit Aragonit Trumlad

Oops… här var det slut

Bandad Sardonyx

Oops… här var det slut