3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rosa Opal

  • 45 kr
Dela

Vi har fått tag på fantastisk fin rosa opal. Polerad och i stora fina stenar.
Kvalite: Hög  
Ursprungsland: Peru 

Varför du ska använda Rosa Opal: Rosa Opal är en kärlekssten med en djup koppling till hjärtchakrat. 
Det fungerar för att läka våra känslor, så att våra hjärtan kan öppnas för kärlek. Rosa Opal kallas ofta för "The Stone of Resolution" eftersom den fungerar för att läka våra känslomässiga sår och djupa dolda rädslor som gör det möjligt för oss att lösa och släppa dem.
En medkännande och vårdande sten, Rosa Opals milda vibrationer och lugnande rosa färger kommer att uppmuntra till lugn och ro.
Denna vibration hjälper oss att skingra stress, oro och ångest, samtidigt som den uppmuntrar oss att förbli lugna och centrerade när vi går igenom de goda och de dåliga tiderna.
Håll i Pink Opal när du känner dig nervös eller angelägen om att lugna dina nerver.

Info: Rosa Opal är en typ av vanlig opal som i allmänhet är ogenomskinlig och inte visar "elden" som den hos Precious Opal. Färgen sträcker sig från en ljus flickrosa till en rosa-vit, gräddfärgad eller till och med lavendel.
Med tiden har Rosa Opal antagit smeknamnet "Peppermint candy stone", på grund av dess nära likheter med godis.
Landet Peru är känt för att ha de ljusaste och mest imponerande Pink Opal-exemplaren, men det kan också hittas i andra sydamerikanska länder, USA och till och med Australien. Det är mycket viktigt att inte utsätta din Opal för solljus, eftersom denna sten har vatten inuti. Denna händelse kommer att göra att din sten blir mycket torrt och sprött och kan eventuellt gå sönder


Serafinit Trumlad

Oops… här var det slut

Rubin Trumlad AAA

Oops… här var det slut

Orange Kalcit

Oops… här var det slut