3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Sodalit Trumlad

  • 24 kr
Dela

Ljuvliga Sodalit. 

Chakra: Hals & 3e ögat 

Ursprung: Brasilien

Storlek: 2-3cm

Varför du ska använda sodalit: De andliga betydelserna av Sodalite är visdom, klarhet i tankar, kreativitet och kosmisk skönhet. 
När du ser på dess vackra mörkblå kärna prickad med en oändlighet av vita linjer och fräknar, transporterar den dig omedelbart till det högsta av andliga plan där förvirring och kaos inte har någon makt. 
Det är i denna dimension som Sodalite ber oss att resa till: den plats inom oss själva där vi bryter ner alla murar och återvänder till den universella enheten. 
Där lugn kan uppnås genom att se allt på en gång utan att några tvivel distraherar sinnet. 
Dess koppling till stora tänkare är ingen slump. Den har fått smeknamnen Poet's Stone och Thinker's Stone för sin förmåga att frammana djupa tankar hos den som ser på dess skönhet. 
För dem som vill komma in i en kosmisk nivå av förståelse av universum, titta helt enkelt på Sodalite under en längre tid och känn hur ditt sinne stiger upp till de högre världarna. 
Dess intrikata vita design är exakta mönster av universums galaxer när de ses från ljusår bort. Förutom dessa betydelser representerar de djupblå och indigofärgerna i sodalitkristallen ärlighet, introspektion och ett långt, meningsfullt liv. Blandningen av dessa färger är avgörande för att gå in i oss själva och upptäcka den sanna naturen hos våra karaktärer, våra utmaningar och de situationer vi befinner oss i. 
Sodalitstenen är en perfekt allierad och guide när du reser på en shamanistisk eller andlig resa. 
Det kan ge ny visdom och klarhet till de visioner som du kan få. I dagens värld är Sodalite ett utmärkt verktyg för alla på en väg av sanning och upptäckt, särskilt av andlig natur. 
De som utövar spådom, såsom synska, empater, shamaner, tarotkortläsare och runläsare, kan dra stor nytta av att ha Sodalite på sitt altare. 
Under tider av läsningar kommer Sodaliten att föra in universums visdom i dess aura. Och det kommer att främja känslor av sanning, ärlighet och mildhet. Tillsammans kan dessa egenskaper producera djupa och kärleksfulla visdomsord.