3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rubin i Matrix

  • 65 kr
Dela

Hur vackra? Rubin, så otroligt vacker. Och rubin i modersten är ju fantastiskt.

Ursprungsland: Indien

Varför du ska använda Rubin: 

Passionerad kärlek

Känn dig stark, modig och energisk.

Attrahera överflöd på alla områden.

Följ din lycka vart den än leder.

Skydda dig själv från psykisk attack.

Låt Ruby Matrix uppmuntra dig att älska häftigt!

Ruby Matrix tänder i oss en intensiv önskan att leva våra liv fullt levande och att komma ihåg den "stora bilden" - vad som verkligen betyder något i livet.
Det uppmuntrar oss att vara mer spontana, nyfikna, modiga och även att sträva efter balans och skönhet på alla områden av vårt liv. 

Ruby är en i grunden positiv och livsbejakande sten, och har därför inget tålamod för självdestruktiva beteenden eller offermentalitet.
Dess granulitmatris påminner oss om att ta hand om obehagliga situationer och negativ energi omedelbart, medan de fortfarande är små och lätta att hantera. 

Ruby Matrix är en underbar överflödssten och kan användas för att manifestera pengar och uppmuntra oss att vara generösa i hur vi använder vår rikedom.
Ruby Matrix är anpassad till rot- och hjärtchakran och kopplad till de astrologiska tecknen på Kräftan, Lejonet, Vågen, Skorpionen och Skytten. Den är kopplad till jordens element och vibrerar till siffrorna 2 och 3.

Info: Ruby är en av de fyra dyrbara ädelstenarna, tillsammans med diamant, safir och smaragd.
Det har aktats sedan urminnes tider i många kulturer som en talisman av skydd, passion och välstånd. 

Ruby representerar solens obotliga energi och bars för att avvärja pest, förvisa oönskade tankar, varna för fara, förvisa onda drömmar och lösa tvister.
Legenden säger att Kublai khan bytte ut en av sina städer mot en stor rubin, och den burmesiska legenden säger att en rubin under huden kommer att göra bäraren oövervinnerlig.

Ruby är en röd variant av korund, en aluminiumoxid med en hårdhet på 9. Den intensiva röda färgen kommer från krom. Rubiner har hittats i Sri Lanka, Burma, Thailand, Indien, Brasilien och USA.


Affirmation: Jag omfamnar mitt liv med glädje och passion.