3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Trädagat

  • 19 kr
Dela

Stora och vackra trumlade trädagat. 2-3cm

Chakra: Hjärta och rot 

Storlek: 2-3cm

Ursprungsland: Indien 

Information: Trädagat är inte bandad, vilket gör att den tekniskt sett inte är en agat när det kommer till vetenskapliga termer, men den är fortfarande en medlem av agat-familjen. Namnet kommer från den grekiska termen för trädliknande. Denna typ av agat är ofta färglös, grå eller vit, och den uppvisar vanligtvis träd- eller ormbunksliknande mangan- och järninneslutningar. Trädagat är också känd som dendritisk agat. Det finns i Uruguay, Indien och Brasilien.

Varför du ska använda trädagat: Trädagat är en utmärkt sten att använda som en personlig talisman. Det kommer att hjälpa din kropp att få fysisk, känslomässig, mental och andlig styrka.
Det kommer att ge dig uthållighet att hantera allt du ska göra och allt som förväntas av dig.
Det kommer också att ge dig en känsla av din egen kraft! Trädagat är en sten av inre frid. När du är i besittning av denna sten kommer du att känna att dina nerver lugnar ner sig och din kropp slappnar av.
Du kommer också att njuta av en lätthet i ditt hjärta, sinne och ande. Detta gör den till en utmärkt meditationssten. Det kommer att hjälpa dig att uppnå djup meditation mycket enkelt, och du kommer att kunna stänga ute kaoset och bruset i din värld.
Trädagat hjälper dig också att lösa upp din arrogans och egoism. 

Det hjälper dig att uppnå balans och stabilitet i alla aspekter av ditt liv.
Denna sten bär på en tyst energi som hjälper dig att arbeta målmedvetet och ignorera alla saker som orsakar dig förvirring eller smärta. Trädagat hjälper dig att arbeta bakom kulisserna och uppnå allt du tänkt dig uppnå.
Det kommer att förbättra dina mentala funktioner och ge dig mental klarhet. Trädagat har också förmågan att stärka familjebanden. På arbetsplatsen kommer Trädagat att ge professionellt stöd.
Det kommer att stabilisera dina energier så att du alltid kommer att vara en trevlig person att vara runt. Det kommer också att se till att du alltid är inspirerad och motiverad, beundrad och respekterad.Chevron Ametist

Oops… här var det slut

Epidot Trumlad

Oops… här var det slut