3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Malakit S

  • 20 kr
Dela

Varför du ska använda malakit:

Du kanske tänker att du inte behöver Malakit i ditt liv. Men du kan dra stor nytta av energierna som denna sten kan ge. Om du inte visste det ännu, är malakit också känd som förvandlingens sten.
Det kommer att hjälpa dig att hantera de många förändringar som kan hända i ditt liv eftersom det stimulerar klart tänkande och kontrollerade känslor. Det kommer alltid att finnas utmaningar, överraskningar och oväntade händelser.
Men att veta att du har de skyddande och stödjande energierna från malakiten kan betyda skillnaden mellan att stiga och falla.
Det kommer att hjälpa dig att läka på en fysisk och känslomässig nivå, ta bort allt som får dig att känna dig svag eller giftig. Genom att ta bort alla orena energier i ditt liv stimulerar du också den positiva livskraften i din kropp och din aura.

Namnet kommer från det grekiska ordet "malakos", som betyder mjuk.
Men det finns inget mjukt eller svagt med denna sten som också är känd som själens spegel!

Malakit är en sten för omvandling. Det ger helande till alla delar av ditt liv som behöver det – framför allt dina relationer.
Stenens spegelliknande kvalitet reflekterar tillbaka allt som visas för den. Vare sig det är kärlek eller hat, lycka eller ilska. Detta betyder också att allt du behöver veta om dig själv finns inom Malakit.
Den innehåller stjärnornas energi och har en unik förmåga att förbinda oss med vårt andra jag. De vi kan ha varit i tidigare liv.