3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Gua Sha Labradorit

  • 125 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Labradoritkristallens metafysiska egenskaper är kopplade till kronchakrat, energicentret som styr sinnet och andlig expansion.
Det är en kraftfull kristall för att sätta avsikter och manifestera, påminna oss om att se det dolda ljuset i livets mörkare tider och öppna vårt sinne för möjligheter. Det hjälper oss att utnyttja vår inre kraft och styrka, vilket kraftfullt hjälper oss att utnyttja vår fulla potential. 

Även om den är full av mystik, är den också en väldigt grundande sten, som hjälper oss med mental klarhet och självförvandling.
Också underbart för de av oss som är introverta, den här stenen kan hjälpa dig att ladda och återställa energi efter dräneringstider.
Det är också kopplat till halschakrat - kommunikation, och tredje ögatchakrat - andevärlden. 

Det hjälper oss att se djupare och hitta vårt högre syfte, släppa taget om saker eller idéer som inte längre tjänar oss, bli hörda och tillåta oss att ta den väg som är mer i linje med vårt syfte.
Vid fysisk läkning stöder labradorit andningssystemet. Främjar blodcirkulationen, andningen och lungkraften, denna sten uppmuntrar helhjärtat hälsa och välbefinnande och håller dig i positivitet och komfort när du ansluter till universum. 

Alla som lider av bronkit och andra luftvägsproblem kan tycka att Labradorite är till hjälp i sin hälsoresa. Det hjälper också till med hälsosam matsmältning och håller din ämnesomsättning igång.
Denna milda och helande sten kan också dämpa smärtan och spänningen vid PMS.

Legenden säger att norrskenets norrsken var fångade inuti en sten från Labrador (kanada). En inuitkrigare försökte befria ljuset genom att slå i klippan med sitt spjut, men det vackra spektrumet av färger och ljus var fångat inuti stenen för evigt.
Det är känt för anmärkningsvärt färgspel, känt som "labradorescens". 

Labradorit är vanligtvis grågrön, kolgrå, svart eller gråvit. Dess samlade lager bryts och reflekterar ljus som skimrande skimmer av påfågelblått, guld, ljusgrönt. Blått är vanligtvis grågrönt, mörkt grått, svart eller gråvitt, sammansatt av sammansatta lager som bryter ljuset som iriserande blixtar av påfågelblått, guld, ljusgrönt eller kopparrött.
Den dominerande blå färgen varierar inom ljuset och visar nyanser från djupast blå till olika nyanser av blekt, nästan blågrönt. Blått är den dominerande labradorescensen, som varierar inom de ljusa, blinkande nyanserna från djupast blå till olika nyanser av blekt, nästan blågrönt.

Så hur fungerar det? 
Gua sha är verkligen en game changer när det kommer till hälsan och utseendet på din hud.

Det finns en anledning till att det har blivit en så enorm trend under de senaste åren, och det är för att det fungerar, både omedelbart och långsiktigt. Gua sha har den mest otroliga effekten på mikrocirkulationen, systemet precis under huden som transporterar syre och näringsämnen till blodet och tar bort gifter.
Studier har visat att gua sha ökar mikrocirkulationen med 400 %, vilket översvämmer huden med färska näringsämnen. Med tiden ökar detta nivåerna av både kollagen och elastin.

Görs regelbundet, gua sha jämnar ut, lyfter, fyller och konturer huden och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
Gua sha är också lysande för att minska svullnader och trängsel genom att försiktigt uppmuntra lymfvätskans rörelser, som inte kan flöda av sig själv. Den rör sig bara när vi rör på oss, eller när vi flyttar den.

Gua sha släpper också spänningar i ansiktsmusklerna och lugnar ömma ögon och hud, vilket gör att hyn ser ljusare och glödande ut.
Dessutom är gua sha enormt njutbar och är otroligt avkopplande och lugnande. 

Du skulle bli förvånad över hur mycket spänning vi lagrar i och bland de 43 musklerna i ansiktet.
Gua sha låter dig också arbeta djupare in i musklerna och fascian än genom att bara använda fingrarna, så att du medvetet kan släppa där det känns knutet eller tätt. Till råga på allt aktiverar ansiktsguasha akupressurpunkterna längs de 12 större meridianlinjerna i ditt ansikte.

Labradorit är en magisk, iriserande sten som har fascinerat och förundrat människor sedan urminnes tider. Denna mystiska sten har en överväldigande skönhet som inte bara är estetisk utan som också kan hjälpa dig att få ett högre medvetande. Labradorit är känd för sin unika förmåga att förbättra uppmärksamhet, stärka intuition och öka kreativitet. Denna magiska sten har också väldigt starka energier som kan hjälpa dig att skydda din energi från negativa influenser. Förutom att labradorit ger kraft, förstärker den också din andliga upplevelse. Den är också känd för att öka din förmåga att förstå och tolka symboler, drömmar och meditationer. Om du letar efter en magisk sten som kan hjälpa dig att utvecklas och få ett ökat medvetande, så är labradorit den perfekta stenen för dig.