3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Hematoidkvarts Madagaskar

  • 50 kr
Dela

Större cuddle stones i hematoidkvarts 

Ursprungsland: Madagaskar 

Varför du ska använda Hematoid:

Hematoidkvarts är en kvartskristall som innehåller magiska och “eldiga” hematitinneslutningar. Dessa inneslutningar förekommer i svart och rödbrunt.
Hematoidkvarts sägs vara en mycket jordande kristall som kan lugna och tysta ens sinne. Bland annat kan de hjälpa dig att ta dig tiden att bearbeta saker ordentligt samtidigt som de kan ge dig balans, viljestyrka och ökad självkänsla. 

Egenskaper hos Hematoidkvarts
♡ Kan inspirera till kreativt och originellt tänkande
♡ Sägs öka fokus och koncentration
♡ Lär öka din viljestyrka, självkänsla, självvärde och ditt självförtroende
♡ Sägs ge balans och lugn samt stimulera till lycka och fred
♡ Kan öppna för kommunikation med andar och uppmuntra till andlig utveckling

Användningsområde för Hematoidkvarts
Hematoidkvarts sägs hjälpa och stötta inom flera områden. De kan exempelvis hjälpa dig till ett lugnt sinne och balansera dina livsenergier och rena samt balansera dina chakran. Använd gärna vid meditation, manifestation, nystart och vid behov av att släppa taget. Istället för att identifieras med dina tankar och de eventuella misstag du gjort, kan hemotoidkvarts hjälpa dig att hantera dessa tankar och där du på ett kreativt och lugnt sätt kan komma vidare. Kristallerna sägs locka till sig välmående energier och belöna dina ansträngningar med lycka och kärlek. Hematoidkvarts sägs även vara effektiv vid problemlösning och kan med fördel finnas med dig under dagen för alla dess magiska energier och egenskaper