3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Labradorit Cuddle Stones

  • 40 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Stora och fina labbe cuddle stones

Ursprungsland: Madagaskar 

Storlek: 2-3cm

• 


Varför du ska använda labradorit: Du behöver en labradorit i ditt liv främst för att det är en förvandlingssten.
Det kommer att rensa din aura och arbeta med dina chakran för att ta bort dåliga vanor, tankar och känslor som hindrar dig från att nå din fulla potential. Labradoritkristall kan också öka dina psykiska förmågor och vässa din intuition.
Du kommer att ha en psykisk kunskap som gör dig mer säker på att agera, uttrycka vad du känner och följa din inspiration!
Det kan hjälpa dig att utöka räckvidden för ditt sjätte sinne, samtidigt som du håller dig säker och jordad här och nu.
Om du utforskar gåvor som dessa för första gången, rekommenderas den här stenen starkt. Det kan kännas lite skrämmande när man inser hur djupt detta går.
Och hur mycket du kan upptäcka om du bara öppnar dig för vad som är möjligt. Det hjälper till att expandera sinnet och har en mycket avslappnande närvaro.
Den känslan av avslappning och lugnande av sinnet är oerhört viktigt för alla som vill utveckla sina psykiska förmågor.
Nuförtiden verkar det som om det aldrig har varit svårare att hålla sig stilla och bara vara i nuet.
Ändå kan det på något sätt hjälpa dig att komma ihåg hur mycket de små detaljerna betyder något. Men du kan också anamma tanken att inte låta de små sakerna ta över och förvandlas till bekymmer också!

Det andliga: Labradorit är drömmarens sten, och dess andliga betydelse kretsar kring det.
Det är din portal för att komma åt högre visdomsriken, ansluta till det gudomliga och avslöja delar av ditt undermedvetna.
Öppna dina ögon, för världen är bara en dröm. Rumi Vi är alla födda med psykiska förmågor!
Det är bara vår brist på medvetenhet om hur man kommer åt dem, som får dem att framstå som superkrafter som bara fiktiva superhjältar besitter, häxkonst eller magi, eller rent av en dröm!
Men djupt nere i kaninhålet, inne i det mänskliga undermedvetnas värld, är all magi och krafter lagrade, och väntar på att det medvetna sinnet ska hitta nyckeln och låsa upp all dess skönhet och dolda hemligheter.
Sinnet kan inte skilja mellan den "verkliga" fysiska världen och "drömvärlden" eller "astralvärlden". Detta illustrerar varför drömmar ibland kan kännas så verkliga. Det är för att de är verkliga!
Labradorit är en kristall kopplad till vårt tredje öga och kronchakrat, vilket gör att vi kan ansluta till vårt högre jag och det gudomliga.

Information: Labradorit är ett fältspatmineral, som är den vanligaste gruppen av mineraler som kan hittas i jordskorpan och är uppkallad efter platsen där den först hittades, som ligger i Labrador, Kanada. Den har en hårdhet på 6,5 på Mohs-skalan och en specifik vikt på cirka 2,7. Labradorite är också känd under namnet Spectrolite, eller Rainbow Moonstone när labradoriten är i den vita matrisen. Normal labradorit är vanligtvis blå eller blågrön, lavendelblå eller till och med gul till färgen. Labradorite kommer vanligtvis i vackra färger av gråvitt, ljusgrönt och olika nyanser av blått, vanligtvis med guldfläckar och iriserande blå blixtar. Labradoritkristaller visar en blandning av alla dessa färger, vilket gör att de ser fascinerande och iögonfallande ut! Det är också en mycket mångsidig sten. Lika visuellt tilltalande i sin råa och oslipade form som när de bearbetades till smycken med utmärkt design och elegans. Det är inte bara exotiska platser där Labradorite kan hittas heller. Labradorit är en kristall som har grävts fram både i varma länder, men även kallare och mer tempererade territorier runt om i världen. Bortsett från gruvplatser i USA, kan Labradorite också hittas i länder som Mexiko, Madagaskar, Finland, Grönland, Italien, Ryssland och Skandinavien.

Labradorit är en magisk, iriserande sten som har fascinerat och förundrat människor sedan urminnes tider. Denna mystiska sten har en överväldigande skönhet som inte bara är estetisk utan som också kan hjälpa dig att få ett högre medvetande. Labradorit är känd för sin unika förmåga att förbättra uppmärksamhet, stärka intuition och öka kreativitet. Denna magiska sten har också väldigt starka energier som kan hjälpa dig att skydda din energi från negativa influenser. Förutom att labradorit ger kraft, förstärker den också din andliga upplevelse. Den är också känd för att öka din förmåga att förstå och tolka symboler, drömmar och meditationer. Om du letar efter en magisk sten som kan hjälpa dig att utvecklas och få ett ökat medvetande, så är labradorit den perfekta stenen för dig.