3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Lepidolit med Rosa Turmalin Cuddle Stones

  • 65 kr
Dela

Vackra och stora cuddle stones

Ursprungsland: Madagaskar
En spännande sten som innehåller både, Rosa Turmalin, Lepidolit och Fältspat
Slappna av i kärleken och låt all nervositet du känner runt kärleken försvinna med denna Tumbled Pink Tourmaline and Lepidolite. Denna ädelsten har två vackra kristaller, rosa turmalin och lepidolite. Rosa turmalin är en hjärtchakrasten som förkroppsligar alla egenskaperna hos det gudomliga feminina. Dess energi är intuitiv, närande, helande och klok. Lepidolite är en naturlig, kristalliserad form av litium som växer med turmalin och kunzit. Det lättar upp humöret, reglerar känslor och har en lugnande, avslappnande och avslappnande effekt. Arbeta med denna pärla när du behöver lite lugn och hjärteläkning – är också en perfekt semesterpresent!

EGENSKAPER: Rosa turmalin är ett afrodisiakum som attraherar kärlek i den materiella och andliga världen. Den ger en försäkran om att det är säkert att älska, det inger tillit till kärleken och bekräftar att det är nödvändigt att älska sig själv innan man kan hoppas på att bli älskad av andra. Denna sten hjälper till att dela känslor genom hjärtchakrat, som den renar och syntetiserar kärlek med andlighet. Främjar lugn och avkoppling, Pink Tourmaline kopplar dig till visdom och medkänsla och stimulerar mottaglighet för helande energier.
EGENSKAPER: Lepidolite rensar elektromagnetiska föroreningar, minskar stress och depression, övervinner sömnlöshet, får tillgång till Akashic Records, balanserar humörsvängningar, stabiliserar sinnet Lepidolit är en stabiliserande sten som balanserar humörsvängningar och bipolära störningar, skingra stress och negativitet, särskilt nedstämdhet och depression, stoppar tvångstankar och övervinner sömnlöshet. Det övervinner känslomässigt eller mentalt beroende och hjälper till att övervinna beroenden av alla slag, inklusive anorexi. Den gör dig uppmärksam på blockeringar i tidigare liv, hjälper dig att gå framåt, uppmuntrar självständighet och att uppnå mål utan hjälp utifrån. Lepidolite rensar elektromagnetisk förorening, underlättar shamanistisk eller andlig resa och får tillgång till Akashic Record. Det aktiverar och öppnar halsen, hjärtat, tredje ögat och kronchakran, rensar blockeringar och ger kosmisk medvetenhet. Denna objektiva sten filtrerar bort främmande distraktioner, stimulerar intellekt och analytiska egenskaper, underlättar koncentration, beslutsfattande och fokus på det som är viktigt. Lepidolite insisterar på att användas för högsta nytta.