3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Kundalini Citrin, Råa spetsar 30-40g

  • 125 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Underbara råa spetsar i kundalini citrin

Ursprungsland: Kongo Afrika

Vikt: 30-40g

Tänk på att dessa spetsar är råa. Toppen kan vara ojämn. Även andra skavanker. Men det är naturlig citrin

Vill man välja så skicka ett meddelande vid order eller ett dm på Instagram 

Information: Kundalini Citrin kommer från bara en enda plats i världen, nämligen Kongo i Afrika. Kundalini citrin är 100% äkta, naturlig citrin och färgen kan rangordna från en mycket lätt färg för en mycket djup, nästan brun färg. För att sant Kundalini citrin är det enda kravet att det måste vara från exakt denna gruva i Kongo och det måste vara äkta citrin.

Kundalini Citrin är uppkallad efter Kundalini EnergiSom börjar från rotchakran och kör hela vägen upp i ryggraden för din kronchakra. Det låter dig ansluta dig med jordens kärna, där dina rötter löper djupt in i marken så att du känner dig djupt ansluten och förankrad. Medan energin går upp genom ditt systemtillstånd, återgår det och balanserar var och en av dina chakra.

Citrin överför solens energi och sprider den in i rummet eller den som håller på stenen. De har möjlighet att stärka din förmåga att koncentrera sig och din uppmärksamhet. Det åtgärdar sömnstörningar och mardrömmar, och hjälper till att balansera dig mentalt och fysiskt.

Dessutom är den otroliga kraftfulla när du använder den för manifestation och överflöd.