3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Svart Turmalin Top Polerad

  • 595 kr
Dela

Fantastiska turmalin. Vi själv älskar att ha svart turmalin på flera ställen i hemmet.
Tänk på att turmalin är skört och är en naturprodukt.

Vikt: 474g

Storlek: 10x10cm

Ursprungsland: Brasilien 

Varför du ska använda Svart Turmalin: 

Svart turmalin är känd för att vara en av de mest effektiva och kraftfulla stenarna som kan läka och skydda dig fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Det är en sten som du aldrig borde vara utan eftersom den kan skydda dig mot olycka, sjukdom och allt som medför negativitet.
Det kan också hjälpa dig att jorda dig när världen blir överväldigande. Svart turmalin ska alltid vara nära dig så att du alltid kommer att ha god hälsa, lycka och optimism.
Det kommer också att skydda dig från negativa energier genom att absorbera negativa energier och psykiska attacker riktade mot dig och sedan skicka tillbaka dem till den som gav den till dig, vilket gör den till en potent karma sten. 

Det kommer att skapa en energisk gräns mellan dig och andra människor så att du inte tar upp deras negativa energier. 

Svart turmalin är också en bra sten att ha eftersom den kan jorda din kropp. Det är mycket starkt kopplat till rotchakrat, men det kan hjälpa dig att balansera och öppna alla dina chakran.

Svart turmalin är en skyddande sten som är mycket bra för att hålla negativa vibrationer borta från din aura och ut ur ditt kroppsutrymme. 

Svarta kristaller ses ofta som skyddande och bär vikten av auktoritet inom dem.
Detta gör dem inte nödvändigtvis förtryckande eller sjukliga, men det får dem att sticka ut jämfört med många andra typer av kristaller du kan stöta på.
En svart turmalinkristall är inget undantag!

Info: Svart turmalin är också känd som Schorl turmalin. Namnet härrör från en Sri Lankas regional term som kallas 'turmali', vilket var ett ord som används för att referera till gul zirkon. 

Detta uppstod på grund av ett misstag vid märkning av försändelsen och namnet bara fastnade. Svart Turmalin har massor av vertikala ränder, fåror och åsar, och så här kommer du att känna igen det när det är i sin naturliga form.

Turmalin förekommer också i gröna, röda, rosa och vattenmelonvarianter. Vattenmelonturmalinen är vanligtvis en kristall med både gröna och rosa färger i mitten, ser mycket ut som en vattenmelon. 

Svart turmalin är en pyroelektrisk sten, vilket betyder att den producerar el när den blir uppvärmd. Det är också piezoelektriskt, vilket betyder att det också kan lagra elektrisk laddning. 

Detta är definitivt en kraftfull sten att ha i din samling. Det ger många fördelar för din hälsa och ditt välbefinnande.