3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Aquatine Lemurian Kalcit

  • 95 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Vackra lemurian aquatine kalcit.    

Ursprungsland: Argentina

Varför du ska använda Aquatine: Lemurian Aquatine kalcit tros hjälpa till med att läka våra fysiska, känslomässiga och andliga kroppar på en subtil nivå och tros genom att göra det uppnå återbalansering av vår fysiska kropp på en djup och cellulär nivå.
Lemurian aquatine kalcit har en stark resonans med de vattenbaserade forntida folken i Lemurien och till de vattniga egenskaperna intuition, drömmande, känsla och visionärt medvetande.
Denna sten verkar djupt på vår känslomässiga kropp för att minska stress, rädsla, oro och oro inför framtiden.
Det hjälper oss att se in i oss själva, in i vår själ, och att känna igen var vi kan lämna oss själva öppna för psykisk attack eller självsabotage och det lär oss hur vi kan programmera om vår djupa själ för att korrigera och undvika dessa situationer.
Andlig Lemurian Aquatine Kalcit uppmuntrar oss att ha mycket klarare drömmar och att lättare kunna återkalla dem också.
Det hjälper oss också att mycket lättare "ställa in" på jordens förflutna.
Den har en mycket stark koppling till valar och delfiner och havets varelser, i själva verket kan sådana kopplingar förstärkas ytterligare under meditation.
Lemurian aquarine kalcit hjälper till att öka vår medvetenhet om andliga vägledare, änglar och väktare och ger lättare kommunikation med alla högre varelser. Det hjälper till att främja både karmisk upplyftning och andlig uppstigning.


Orange Kalcit

Oops… här var det slut

Lepidolit

55 kr