3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Aura Spray ~ Rotchakra

  • 299 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Vår strength & grounding auraspray öppnar upp baschakrat, en jordande kraft som hjälper till att ansluta till jordens energier och stärka våra varelser.

Blandat med Ylang Ylang och Patchouli för att jorda, stärka och lugna våra kroppar och själar.

Infunderad med vibrationell rubin kristallenergi, hjälper dig att känna dig säker och skyddad.

Återbalanserar baschakrat, en jordande kraft som låter oss ansluta till jordens energier och stärka våra varelser.

En underbar blandning för människor som är osäkra, instabila, saknar självförtroende och fulla av rädslor och oro inför livet.

Dessa självförstärkande kristallinfunderade aurasprayer fungerar perfekt för yoga, meditationer och kostnadsfria terapeuter och för alla som vill förbättra sitt välbefinnande eller vill ha en enkel upplyftning under dagen. På baksidan av varje flaska finns en bekräftelse som kan upprepas högt eller inifrån medan du använder dessa lugnande sprayer.

Förvara dem i din handväska, hus eller arbetsplats för en omedelbar kristalllyftning, harmonisera sinne, kropp och själ och en liten påminnelse om att hålla dessa tankar positiva och positivaKärleksfullt gjord med positiv avsikt i små partier.

FÖRDELAR

Denna exotiska och sensuella doft av Ylang Ylang  hjälper till att grunda, stärka och lugna våra kroppar och själar. Kombinationen av infunderad rubinkristallenergi, en stark skyddande sten som hjälper till med mod och entusiasm, samtidigt som den hjälper till att känna sig trygg och skyddad. Denna unika blandning är anpassad till Baschakrat, en jordande kraft som gör att vi kan ansluta till jordens energier och stärka våra varelser. Beläget vid basen av ryggraden är detta chakra grunden för hela vårt chakrasystem. Genom att stärka vår bas kan våra andra chakran börja flöda.

Användning: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö, upprepa bekräftelsen. Spraya inte på polerade ytor.

Ingredienser
Källvatten. Alkohol som konserveringsmedel. Potentiserad rubinkristall i Cananga Odorata (Ylang Ylang-olja). Potentiserad rubinkristall i Piper Nigrum (svartpepparolja). Potentiserad Ruby Crystal. Pogostemon Cablin (Patchouliolja).


Varje spray kommer i en 50ml glasflaska.