3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Auraspray ~ Navelchakra

  • 299 kr
  • 125 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Vår Freedom & Creativity auraspray öppnar upp det sakrala chakrat och hjälper oss att känna oss känslomässigt stabila, passionerade och fulla av förväntan på ett glädjefullt liv.

Blandad med söt apelsinolja och rökelse.

Infunderad med vibrationell karneolkristallenergi, som uppmuntrar vitalitet, motivation och kreativitet.

Återbalanserar sakralchakrat och uppmuntrar flöde, icke-motstånd och acceptans av förändring.

Denna blandning hjälper dem som söker roligare och lättsammare sinnen och de som är kyliga i tänkandet och har svårt att koppla av i livets flöde.

Dessa självförstärkande kristallinfunderade aurasprayer fungerar perfekt för yoga, meditationer och kostnadsfria terapeuter och för alla som vill förbättra sitt välbefinnande eller vill ha en enkel upplyftning under dagen. På baksidan av varje flaska finns en bekräftelse som kan upprepas högt eller inifrån medan du använder dessa lugnande sprayer.

Förvara dem i din handväska, hus eller arbetsplats för en omedelbar kristalllyftning, harmonisera sinne, kropp och själ och en liten påminnelse om att hålla dessa tankar positiva och positiva!

Kärleksfullt gjord med positiv avsikt i små partier.

FÖRDELAR

Dess glada och upplyftande doft av Sweet Orange Oil, som är känd som "Smiley Oil", lämnar en uppfriskande men ändå värmande känsla och hjälper till att få tillbaka en inre glöd till våra liv, vilket uppmuntrar nöje och skratt. Kombinationen av infunderad karneolkristallenergi uppmuntrar motivation, vitalitet och kreativitet, och håller oss i nuet. Denna unika blandning är anpassad till sakralchakrat, vilket uppmuntrar flöde, icke-motstånd och acceptans av förändring. Beläget i nedre delen av magen handlar detta chakra om känslor, frihet och balanserad sexualitet. När sakralchakrat är inriktat känner vi oss känslomässigt stabila, passionerade och fulla av förväntan på ett glädjefullt liv.


Användning: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö, upprepa bekräftelsen. Spraya inte på polerade ytor.


Ingredienser

Källvatten, Alkohol som konserveringsmedel. Potentiserad karneolkristall i Citrus Aurantium Dulcis (söt apelsinolja). Potentiserad karneolkristall i Boswelia Carterii (Rökelseolja). Potentiserad karneolkristall i Cymbopogon Martini (Palmarosaolja).


Varje spray kommer i en 50ml glasflaska.