3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Auraspray ~ Solar Plexus Charkra

  • 299 kr

Vår Joy & Abundance auraspray öppnar upp solar plexus chakra, skapar en stark självkänsla, hjälper till att sätta starka personliga gränser och bygger upp e

Dela

Vår Joy & Abundance auraspray öppnar upp solar plexus chakra, skapar en stark självkänsla, hjälper till att sätta starka personliga gränser och bygger upp en god självkänsla.

Blandat med grapefrukt, citron och lime som har en upplyftande effekt på våra kroppar.

Infunderad med vibrationsenergi från Citrinkristall, som hjälper till att attrahera välstånd på alla nivåer av vår varelse.

Återbalanserar solarplexuschakrat, hjälper till att bygga upp stark självkänsla och personliga gränser.

Denna blandning är underbar för dem som lider av depression av något slag, brist på koncentration och glädjelöshet. Även de som kommer från en tro på brist dvs brist på pengar, kärlek, tid, liv etc

Dessa självförstärkande kristallinfunderade aurasprayer fungerar perfekt för yoga, meditationer och kostnadsfria terapeuter och för alla som vill förbättra sitt välbefinnande eller vill ha en enkel upplyftning under dagen. På baksidan av varje flaska finns en bekräftelse som kan upprepas högt eller inifrån medan du använder dessa lugnande sprayer.

Förvara dem i din handväska, hus eller arbetsplats för en omedelbar kristalllyftning, harmonisera sinne, kropp och själ och en liten påminnelse om att hålla dessa tankar positiva och positiva!

Kärleksfullt gjord med positiv avsikt i små partier.

FÖRDELAR:

Det är en exotisk doft av grapefruktolja, har en uppfriskande och upplyftande inverkan på våra kroppar, hjälper livets depressiva tankar och uppmuntrar optimism för livet. Kombinationen av infunderad citrinkristallenergi, hjälper till att locka till sig överflöd och välstånd på alla nivåer av vårt väsen. Denna unika blandning är anpassad till Solar Plexus, som ligger mellan botten av bröstkorgen och naveln, den är centrum för vår personliga viljestyrka. Detta chakra guidar dig genom livet genom att skapa en stark självkänsla, hjälpa till att sätta starka personliga gränser och bygga upp god självkänsla.

Denna kombination är underbar för dem som lider av depression av något slag, bristande koncentration, glädjelöshet, människor som är känsliga för miljön, mat eller andra människor. Även de som kommer från en tro på brist dvs brist på pengar, kärlek, tid, liv etc. Brist på energi eller entusiasm kan tycka att denna samling är till nytta.

Användning: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö, upprepa bekräftelsen. Spraya inte på polerade ytor.

Ingredienser

Destillerat vatten. Alkohol som konserveringsmedel. Homeopathic Potentised Citrine Crystal D200 i Citrus Paradisi (grapefruktolja). Poteniserad Citrinkristall D400 i Citrus Limonum (citronolja). Potensied Citrine Crystal D1000 i Citrus Medica (Lime Oil).


Varje spray kommer i en 50ml glasflaska.