3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Auraspray ~ Tredje Ögat Chakra

  • 299 kr
  • 125 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Vår Clarity & Vision auraspray öppnar upp pannchakrat, så att vi kan "se" tydligt och ha en djup förståelse för vad vi bevittnar omkring oss och i världen. Våra tankar blir klara och vår vägledning är stark och levande.

Blandat med rökelse och patchouli, lindrar ångest och stress.

Infunderad med vibrationell Lapis Lazuli Crystal-energi

Återbalanserar pannchakrat så att vi kan ansluta till vår gudomliga vägledning.

Denna blandning fungerar briljant som ett rymdrensningsverktyg, vi använder den för att rensa ett rum från andras energier och för att skydda oss själva. Det kan också gynna de som har oförklarlig depression och mental trötthet, de som har outlöst ilska och förträngda känslor, samt de som är under fysisk stress och har svårt att ställa in sin naturliga fysiska förmåga.

Dessa självförstärkande kristallinfunderade aurasprayer fungerar perfekt för yoga, meditationer och kostnadsfria terapeuter och för alla som vill förbättra sitt välbefinnande eller vill ha en enkel lyftning under dagen. På baksidan av varje flaska finns en bekräftelse som kan upprepas högt eller inifrån medan du använder dessa lugnande sprayer.

Förvara dem i din handväska, hus eller arbetsplats för en omedelbar kristalllyftning, harmonisera sinne, kropp och själ och en liten påminnelse om att hålla dessa tankar positiva och positiva!

Kärleksfullt gjord med positiv avsikt i små partier.

FÖRDELAR

Dess kraftfulla doft av Frankincense Oil hjälper till att lindra ångest, stress och bryter negativa tidigare associationer. Kombinationen av infunderad lapis lazuli kristallenergi, som är en skyddande sten, fungerar bra för att rensa bort negativ energi. Hjälper till att återbalansera det bruna chakrat som kallas "tredje ögat" är beläget i mitten av vår panna och är centrum för vår uppfattning om världen. Vårt medvetande finns i detta chakra och det är där vi ansluter till vår gudomliga vägledning.

Användning: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö, upprepa bekräftelsen. Spraya inte på polerade ytor.

Ingredienser

Källvatten. Alkohol som konserveringsmedel. Potentiserad Lapiz Lazuli-kristall i Boswelia Carterii (Rökelseolja). Potentiserad Lapiz Lazuli-kristall i Pogostemon Cablin (Patchouliolja).


Varje spray kommer i en 50ml glasflaska.