3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Tvål - Balance Protection

  • 145 kr
Dela

BALANS & SKYDD

Spenat, grönmynta och pepparmynta

Ekologisk handgjord tvål från naturliga sockerarter, spenat, grönmynta och pepparmynta. Det är extremt närande för huden som innehåller antioxidanter och fytokemikalier för att djuprengöra och förnya. Blandas till en lyxig fuktgivande bar med homeopatisk smaragdkristall.

EKOLOGISKT - VEGAN - GM-FRI - 100 % ÅTERVINNINGSBAR - GRUSHETSFRI

Tvålens egenskaper:

Detta är en gourmetmåltid för din hud! Spenat är fullproppad med vitaminer och mineraler. Pepparmynta och grönmynta används i Grekland som ett afrodisiakum såväl som ett avslappnande medel, de hjälper till att rensa luftvägarna, är antiinflammatoriska och underbara för att hjälpa till att minska uppkomsten av rynkor och hudfel. Detta är en uppfriskande bar för att stärka och inspirera. Homeopatisk smaragdkristall sägs användas för att uppmuntra kärlek till sig själv och andra. Djupt uppfriskande aromer hjälper till att skapa klarhet i sinnet. Underbart i duschen eller badet.


Dessa barer är gjorda med enbart naturliga sockerarter och oljor med Aloe Vera för att lugna huden och skapa en härlig konsistens för bad och tvätt. I kombination med miljövänlig bambu ger den en fantastisk föryngring för irriterad hud. Bambu är en av de snabbast växande växterna på planeten, är lätt att fylla på och avger 35 % mer syre än träd. Ju mer du skär den, desto snabbare växer den. Det är också en underbar exfoliator och innehåller fantastiska föreningar för huden inklusive aminosyror som är en annan bra exfoliator. Den har antioxidantegenskaper som motverkar fria radikaler och är också antiinflammatorisk för att hjälpa till att läka små skärsår och betar. Kombinera allt detta med rena och naturliga aromaterapioljor och homeopatiska kristaller så har du en kraftfull tvål!


Dessa tvålar fungerar underbart som handtvål, duschstänger och rakjärn.


Tvålen är även ekologisk och certifierad av Soil Association


Ingredienser: Aqua, Glycerin, Sodium Palmate, Sackaros, Sodium Cocoate, Spinacea Oleracea (spenat), Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Mentha Cardiaca (spearmint), Mentha Piperita (mint), Citronsyra, Aloe Barbadensis Leaf Juice Pulver, Bambusa Arundinacea Extrakt, natriumcitrat, natriumpalmkernelat, homeopatisk smaragdkristall. Allergener: linalool, limonen. 70% ekologiskt. PH 8-9