3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Palo Santo Wanchako

  • 35 kr

4 st koner i Palo Santo + 7 andra örter.Wanchako rökelse är gjord av 100% naturligt Palo Santo -trä och 7 olika andinska örter: Rosmarin, Muña, timjan, Wiracoa,

Dela

4 st koner i Palo Santo + 7 andra örter.
Wanchako rökelse är gjord av 100% naturligt Palo Santo -trä och 7 olika andinska örter: Rosmarin, Muña, timjan, Wiracoa, Wallpa Chaqui, Romerillo, Eucalyptus. Kan brännas i ett skal, kan pulveriseras och brännas på kol eller brännas som en vanlig rökelsekon  

Obs! Tänk på att det är pressad palo santo & örter. Bryts på väldigt lätt. Men går såklart att använda ändå.
Kan ej öppna förpackningen och titta om dom är hela. Vid köp så kan någon vara bruten.

Palo santo är ett heligt träd med ursprung i Sydamerika. Inhemska latinamerikanska kulturer har använt dess trä i traditionella helande och andliga ceremonier i århundraden.
En kusin till både rökelse och myrra, palo santo betyder bokstavligen "heligt trä", och det är ett passande namn med tanke på dess förflutna. 

När det brinner frigör det aromatiska träet citron-, mynta- och tallnoter - en uppiggande, grundande doft som tros ha ett antal fördelar.
Shamaner och healers, ofta kända som Curanderos, använde traditionellt palo santos energigivande och helande egenskaper för att rena luft, skingra onda andar och rena negativ energi. Träet har också länge använts terapeutiskt för att lindra förkylnings- och influensasymptom, depression, känslomässig smärta och andra åkommor. 

Det sägs att den upplyftande aromen av palo santo bidrar till meditation och avkoppling och att den både ökar kreativiteten och ger lycka.
Intressant nog finns dessa fördelar endast när ett palo santo-träd dör naturligt och tillåts sönderfalla i fem till åtta år. Det ger oljorna i träet tillräckligt med tid att mogna helt innan det skördas och bearbetas till stickor eller eteriska oljor.