3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Garden Quartz - Tusenlager Cuddle Stone

  • 40 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Ursprungsland: Madagaskar 

Storlek: 2-3cm

Trädgårdskvarts eller inkluderad kvarts är klar kvarts med andra mineraler inuti (inneslutningar), som kan inkludera hematit, fältspat, klorit och många andra mineraler som är gröna, rödbruna, grädde, orange, bruna och andra färger.
Trädgårdskvartskristaller är fantastiska visualiserings- och manifestationsverktyg. Deras naturligt laddade landskap inuti hjälper till att höja andliga helande vibrationer som möjliggör anslutning och kommunikation med andliga guider.
Trädgårdskvarts är en bra följeslagare för dem som söker större andlig insikt. Det hjälper till med djup karmisk healing relaterad till tidigare liv, kopplar en till energierna i den mystiska sfären och förstärker egenskaperna hos andra kristallinneslutningar i stenen.
Det hjälper också till med djup känslomässig helande genom meditation och visualiseringstekniker. Trädgårdskvarts kan hjälpa till att öka kanaliseringsenergin som underlättar manifestationen av önskningar och underlättar djupa meditativa tillstånd där man kan hantera livstrauma. För alla som letar efter nya sätt att arbeta med andlighet eller helt enkelt söker anslutning, är detta en idealisk vän att ha vid din sida när du utforskar dina möjligheter.
Den klara kvartsen i Lodolite - Garden Quartz ansluter naturligt till kronchakrat.
Detta är hur det förstärker förbindelsen med de högre medvetandeområdena och andliga energier på det andliga planet.
De unika inneslutningarna i Scenic Quartz bestämmer de andra chakran som varje sten också förstärker. Färgerna i varje lodolit trädgårdskvarts skapar en unik koppling till dina andra chakran och energisystem också.
När det gäller manifestation är inflytandet av relationen med ande mycket stark. Förmågan att känna igen och förstå dina egna tankar förstärks av dessa stenar när de placeras på någon av chakraplatserna.
Det gör det mycket lättare att fokusera på det du känner är viktigt samt att veta hur saker och ting kommer att fungera i längden.
Du kommer att kunna hitta en balans mellan ditt mentala, fysiska och andliga jag med dessa stenar. Din förmåga att se ditt liv som ett äventyr och inte bara rutin garanteras av denna stens förmågor som förbinder dig med det universella energiflödet som omger oss alla.
Du kan titta på vilken situation som helst och hitta det goda i vad som än händer.
Denna ädelsten ger också en stödjande energi som underlättar acceptans av förändring, vilket är avgörande under tider av övergång eller kris.
Som sådan erbjuder lodolitkvarts hjälp till dem som tenderar att vara perfektionistiska. Det kan hjälpa dig att släppa destruktiv bedömning av dig själv och andra. Man tror att Garden Quartz hjälper dig att manifestera dina önskningar och förbättra kommunikationen med människor, särskilt i affärsvärlden. Det sägs att eftersom dess energi kan försätta ägaren i ett djupt meditativt tillstånd, kan den läka och lugna dig på många sätt också.