Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rosenkvarts Trumlad

  • 35 kr
Dela

Ursprungsland: Brasilien 

Storlek: 3-4cm

Varför du ska använda rosenkvarts: 

Energin från rosenkvarts vibrerar i linje med energierna i hjärtchakrat och uppmuntrar känslor och uttryck av värme, lycka, medkänsla, förståelse, respekt och känslomässig hälsa.
Rosenkvarts kan också uppmuntra dig att älska dig själv. Du kommer att vara mycket mer öppen för att både ge och ta emot kärlek från andra när du väl bemästrar färdigheten att verkligen acceptera och älska dig själv. Kärlek är så viktig för mänsklig lycka att denna kristall borde hitta en plats i varje hem.
Det kan hjälpa nyblivna föräldrar att ta hand om sina avkommor, barn att ta hand om sina syskon och vänner, äldre generationer att älska och förstå ungdomar, vänner att stödja varandra och kollegor att samarbeta.

Rosenkvarts kommer att stödja dig om du sörjer förlusten av en älskad, eller känner smärtan av ett brustet hjärta.
Det hjälper dem som känner en känsla av svek efter att ett förhållande har brutits, lindrar obehaget av skuld om du uppfattar dig själv som ansvarig för någon annans smärta, och låter dig släppa smärtsamma känslomässiga trauman och lämnar bara lektionerna och kärlek.
Rosenkvarts bör vara din favoritkristall om du kämpar med låg självkänsla eller självvärde. Det kan hjälpa dig att hitta ditt självförtroende när du accepterar dig själv precis som du är. 

Det kan ge tröst och stöd till dem som står inför sina inre "demoner" för att åstadkomma förändring.
Det kommer att hålla dig trygg och säker när du hanterar gamla trauman eller beteenden som du nu vill bli av med.
Den lugnande, kärleksfulla, optimistiska vibrationen av rosenkvarts betyder att den kan hjälpa mot depression, ångest och sömnlöshet.
Rosenkvarts är utmärkt för kvinnor som lider av symtom på PMS, kraftiga menstruationer, mensvärk och hormonella störningar i samband med reproduktionscykeln. Detta gäller unga flickor som precis kommit in i puberteten, kvinnor i fertil ålder och de som upplever klimakteriet.
Rosenkvarts stöder bandet mellan mammor och deras nyfödda barn och kan hjälpa båda föräldrarna att känna sig lugna och trygga i att ta hand om sitt spädbarn.

Information: Det är stenen av villkorslös kärlek, kommer i nyanser av vackert rosa och är mångsidig nog att göras till smycken, talismaner, artefakter och ornament. Vissa bitar är tillräckligt stora för att formas till bord och stolar, medan små flisor av råmineralet ofta träs på garn eller tråd för att bilda billiga armband och halsband. 

Rosenkvarts är framför allt kärlekens och relationernas sten, vilket kan förklara dess popularitet. Liksom alla sorter av kvarts är rosenkvarts en universell helande sten och är mångsidig i sina fysiska och metafysiska tillämpningar. Dess vibration är närande, mild, tröstande och lugnande. Det har också en fridfull resonans som många människor tycker är lugnande i tider av känslomässig upprördhet. De fräscha färgerna på Rose Quartz gör den till en fast favorit för hemgjorda skönhetsprodukter som spritsar och elixir för att rengöra huden. Dess överordnade vibration är feminin till sin natur och den har starka associationer till gudinnan, det gudomliga feminina och månen.