Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Budstone

  • 35 kr
Dela

Kvalite: Hög

Varför du ska använda Budstone: 

Andligt: Buddstone erbjuder oss våra förfäders visdom och ger oss styrkan att använda denna visdom i den moderna världen. Det kan också hjälpa oss att bättre förstå vår egen distinkta familjelinje, kulturella vanor och trossystem.
Buddstone uppmuntrar oss att titta närmare på vår egen övertygelse med urskillning och medkänsla, och att välja endast de övertygelser som bäst tjänar oss och det större goda. Buddstone kan också användas för att aktivera Kundalini Spirit och hjälpa den att stiga till hjärtnivån. Buddstone är anpassat till hjärtchakrat och kopplat till Oxens astrologiska tecken. Den är kopplad till jordens element och vibrerar till nummer 2.

Känslomässig: Buddstone har en mycket lugnande energi som hjälper oss att känna oss tillräckligt säkra för att utföra vårt känslomässiga "arbete". Det uppmuntrar oss att känna igen våra egna grova fläckar och kanter och att aktivt arbeta för att jämna till och polera dem. Sådant arbete görs för vår egen skull, för att bli mer känslomässigt mogen och bättre kunna hantera livets vändningar med nåd och värdighet.
Buddstone påminner oss om att när vi har en stadig känslomässig grund att bygga på är det lätt att åstadkomma stora saker.

Information: Buddstone är inte ett mineral, utan snarare en typ av metamorf bergart. För att förstå skillnaden, tänk på stenar som kakor och mineraler som ingredienserna som utgör dessa kakor. Många olika mineraler används för att skapa en sten! Buddstone är metamorfoserad Chert, en finkornig sedimentär bergart som finns i många färger, men är oftast grå eller brun. Buddstone får sin vackra gröna färg från inneslutningar av olika gröna mineraler som Klorit, Epidot och Fuchsit. Även om det ibland kallas en typ av "Jade", är Buddstone bara avlägset släkt med Jade-familjen. Det är närmare besläktat med Serpentine och Fuchsite. Buddstone kallas ibland felaktigt för "Verdite", vilket är en typ av Fuchsite. True Verdite är rent grönt, medan Buddstone är mjukt smält äppelgrönt, vitt, brunt och andra färger.